Marlene Dietrich tyyliset nahkakengät

16.00

Maskuliiniset, konjakinruskeat, patinoituneet nahkakengät. Pikku brasilialaiset.

Yhdistä räätälöidyt miesten housut, käännetyillä lahkeilla, valkoinen kauluspaita jabot -kauluksella tai kravatilla, fedora-hattu ja ultra feminiininen meikki.

1 varastossa

Kuvaus

Konjakinruskeat brasilialaiset

Dumondin slingback -malliset, brasilialaiset nahkakengät. Laatuvalmistaja. Nahka patinoitunut kauniisti, sisäpohja muotoiltu ja pehmustettu. Sirot ja kevyet.

Amerikan Vogue julkaisi 1933 kuvasarjan Riviera Days and Nights, jossa Hollywood tähti Marlene Dietrich on pukeutunut kesäiseen valkoiseen housupukuun. Naisten pukeutuminen housuihin hyväksyttiin sodan jälkeen pitkin hampain, mutta housupuku herätti suurta pahennusta. Naisen esiintyessä housupuvussa, hänet voitiin lain mukaan pidättää nimikkeellä “esiintyminen miehenä”, tämä laki poistui vasta 1950-luvulla. Vielä 1960-luvulla, osa ravintoloista käännytti housuihin pukeutuneet naiset ovelta. Dietrichin lisäksi tyylikkään maskuliinisesta pukeutumisesta muistetaan myös Coco Chanel, Lauren Bacal, Katharine Hepburn, Diane Keaton ja Bianca Jagger.

 

Merkki: Dumond

Koko: 38

Valmistusmaa: Brasilia

Väri: Konjakinruskea

Materiaali:

Päällinen, aito nahka

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, synteettinen

Korko: 6,5 cm

Kunto: hyvä, käytetyt, nahka patinoitunut

 

Dumond on brasilialainen yritys, joka valmistaa laadukkaita kenkiä ja asusteita feminiiniselle, urbaanille ja modernille naiselle. Dumond on yksi Brasilian tunnetuimmista kenkä ja asustevalmistajista. Mallistoissa on vahvasti latinalainen sävy, värikkyys ja tyyli. Dumondin tuotteita myydään Brasilian lisäksi yli 50 maassa ympäri maailmaa.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.