Noa Noa puuterimekko

25.00

Country style päivämekko 1930-luvun tyylissä. Kevyt, ilmava sifonki sopii hurmaaviin päiväjuhliin ystävien kanssa tai piknikille puutarhaan.

Pehmeä puuterinväri on helppo yhdistää muihin asusteisiin, korostaa valkoisella, pehmentää roosalla tai terävöittää mustalla. Yhdistämällä lämpöiseen mohairiin ja paksuihin sukkahousuihin, saat hurmaavan talvimekon.

Kuvaus

Feminiininen sifonkimekko

Hienostuneen tyylikäs laskostettu mekko Noa Noalta. Nostalginen design, pehmeää ohutta, sifonkimaista kangasta. Mekon viimeistelee upeat pitsiapplikoinnit ja taidokkaat laskokset. Vuoritettu, alushame, kuitenkin selkä jätetty kauniin läpikuultavaksi. Piilonapitus edessä.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Noa Noa

Koko: EU 34

Mitat:

Olka-helma: 90cm

Kainalo-kainalo: 40cm (venyy 45cm)

Vyötärö: 36cm (venyy 49cm )

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Puuteri

Materiaali: 100% viskoosi, applikointi 100% puuvilla

Kunto: Laadukas, kauniissa virheettömässä kunnossa, käytetty vain muutamia kertoja.

 

Noa Noa on tanskalainen vaatealan yritys, jonka on perustaneet veljekset Harald ja Lars Holstein 1981. Noa Noa on tahitin kieltä ja tarkoittaa yksinkertaista ja harmonista. Noa Noa tarjoaa klassisen tyylikkäitä, feminiinisiä vaatteita, useissa pehmeissä väreissä. Muotokieli on yksinkertaisen moderni, jota on korostettu huolella suunnitelluilla yksityiskohdilla kuten hienostuneilla pitsi ja röyhelö koristeluilla. Malliston vaatteet on suunniteltu niin, että niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Noa Noan omistaa Greystone Capital Partners, liikkeitä on ympäri maailmaa ja valikoima on laajentunut myös lastenvaatteisiin.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.