Oleg Cassini Old Hollywood glamour morsiuspuku

300.00

Vintage Chic iltapuku entisajan Hollywood tyyliin. Täyspitkä, elegantisti laskeutuva satiinimekko, ylelliset helmikoristellut ja hurmaava sweetheart -kaula. Ajatonta tyylikkyyttä arvostavalle. Todellin filmitähti -look!

1 varastossa

Kuvaus

Design vintage hääpuku

Upea maksipituinen, pehmeän valkoinen hääpuku nostalgiaa rakastavalle morsiamelle. Puku on paksua polysatiinia, rinnus on kevyesti topattu ja muotoiltu kauniiseen sweetheart -muotoon, smokkimainen vyötärö on koristettu lukemattomilla, pienillä helmillä, olkaimet on leveät ja runsaasti koristellut. Miellyttävä päällä. Takana vetoketjukiinnitys. Vuoritettu, alushame.

Oleg Cassini oli Pariisissa syntynyt venäläisen aristokraattiperheen kasvatti, josta tuli yksi tunnetuimmista amerikkalaisista muotisuunnittelijoista. Hän aloitti uransa Roomassa, josta muutti pian suunnittelijaksi New Yorkiin. Elokuvista kiinnostuneena Cassini siirtyi 1940-luvulla pukusuunnittelijaksi Hollywoodiin, jossa hän suunnitteli lukemattomia kuuluisia elokuvapukuja mm. Gene Tierneyn pitsisen hääpuvun elokuvaan ’The Razor’s Edge’. Toisen maailmansodan jälkeen Cassini palasi New Yorkiin, jossa hän lanseerasi oman mallistonsa. Cassini suunnitteli pukuja monelle Hollywood tähdelle kuten Marilyn Monroe, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Rita Hayworth, Anita Ekberg, Gina Lollobrigida. Cassini oli tunnettu casanova ja hän seurusteli useiden pukemiensa filmitähtien kanssa ja oli hetken aikaa kihloissa Grace Kellyn kanssa. Cassinin tunnetuin luomus tuli kuitenkin Hollywoodin ulkopuolelta. Cassini sai lempinimen ’Couturier to Camelot’, Jackie Kennedyn luottosuunnittelijana ja jäi historiaan Jackie -lookin luoja.

Vintage 1990-luku

 

Merkki: OC by Oleg Cassini

Koko: UK 12

Mitat:

Olka-helma: 160cm

Kainalo-kainalo: 45cm

Vyötärö: 40cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri:  Valkoinen

Materiaali: 97% polyesteri, 3% elastaani

Kunto: Laadukas, pieni langanveto helmassa, ks. 13.kuva

 

Oleg Cassini on johtava hää- ja iltapukubrändi USA:ssa, jota myydään yrityksen David’s Bridal alla. Oleg Cassini -mallistoja myydään yli 400 liikkeessä ympäri maailmaa, 2000-luvulla Oleg Cassini Bridal Store -liikkeitä on perustettu Turkkiin ja Australiaan. Oleg Cassinilla on sekä couture että valmisvaatemallisto, joka keskittyy hääpukuihin, iltapukuihin ja asusteisiin. Oleg Cassini on ajaton, klassinen tyyli, jossa on modernit yksinkertaiset silhuetit yhdistettynä kauniisiin koristeluihin. ”To wear an Oleg Cassini wedding dress is truly special and will add a royal touch of something beautiful to your special day.”

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...