Oletko runotyttö Emilia vai tulisieluinen Anna?

22.00

Taskut täynnä unelmia, mielikuvitus, joka vie ihmeelliseen maailmaan ja intohimo, joka ei sammu, vaikka elämä koettelee.

1 varastossa

Kuvaus

Tummaa ja tunteellista

Tyttökirjojen klassikko Runotyttö sarjan kolme kirjaa

L.M. Montgomery:

Pieni runotyttö, Runotyttö maineen polulla & Runotyttö etsii tähteään

Emilia kasvaa tarinan mukana 10-vuotiaasta mielikuvitusrikkaasta ja kiihkoisasta pikkutytöstä 28-vuotiaaksi hehkuvaksi naiseksi ja luovaksi kirjailijaksi. Emilia on tummatukkainen, vaaleahipiäinen, pitkä ja hoikka sankaritar, joka yksinäisyydessään kirjoittaa runoja, päiväkirjaa ja kuvauksia luonnosta ja ihmisistä. Keijunsukuinen pikkutyttö juoksee tuulenneidon kanssa, kun taas nuori emilia etsii rakkautta monimutkaisessa maailmassa ja haaveilee kuuluisuudesta. Emilia näkee maailman ihmeellisenä ja aistikkaan kauniina. Emilian tarina on tummasävyinen ja tunteellinen, paikoin melankolinenkin, hienovaraista ja kaunista kieltä, joka rikastuttaa mieltä.

Koko 18,5cm x 12,5cm, hyvässä kunnossa.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...