Pastellinen persikka pusero, JDL

35.00

Hurmaava pitsiselkäinen nostalgia löytö.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

JDL Joy-Dream-Love

Tanskalaisen Jeanne d’Arc Living vintage patinoitu, pitkähihainen pusero. Naiselliset, pienet pitsi yksityiskohdat ja upea pitsiselkä ei jää huomiotta. Miellyttävää puuvillaa.

 

Merkki: Jeanne d’Arc Living

Koko: L

Mitat:

Olka-helma: 70 cm

Kainalo-kainalo: 60 cm

Vyötärö: 55 cm

Hiha: 54 cm

Valmistusmaa:  ei tietoa

Väri: Persikka

Materiaali: 100% puuvilla

Kunto: Laadukas, loistavassa kunnossa.

 

Tanskalainen Jeanne d’Arc Living on nostalgisen ranskalaisen maalaistyylin ja skandinaavisvaikutteisen brocanten ehdoton kuningatar. JDL valmistaa lifestyle, kodinsisustus, puutarhatuotteita, vaatteita, asusteita, huonejaluja, tapetteja ja maaleja. Suuri osa tuotteista on itse suunniteltuja ja käsintehtyjä. JDL julkaisee omaa lehteä 8 kertaa vuodessa seitsemällä eri kielellä ja kirjoja. JDL on perustettu 2004 ja yrityksen pääkonttori on idyllisesti vanhassa remontoidussa maatalossa, Tanskan maaseudulla Kondrupissa, joka toimii design suunnittelun ja tuotannon tilana, valokuvausstudiona ja tapahtumapaikkana.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.