Pitsi peplum 1940-luku tyyliin

22.00

Palaa mielessäsi 1940-luvulle ja vartaloa myötäleviin, muodollisiin peplum asuihin. Jollain tapaa peplum on samanaikaisesti flirttaileva että äärimmäisen muodollinen. Ornamenttikuvioitu musta pitsi yhdistettynä kultaan antaa Art Deco henkisen, taiteellisen säväyksen.

1 varastossa

Kuvaus

Hienostunut peplum toppi

Peplum kaunotar, jossa mustalla pitsillä verhoiltu kullanvärinen alustoppi, pitsireunainen peplum helma ja kiinteä, joustava smokkivyö. Verhoiltu paitsi yläselkä ja kaula, joka tyylikkäästi läpikuultava. Takana vetoketjukiinnitys.

Peplum oli huippusuosittu 1940-luvulla. Se yhdistettiin kapeaan suoraan hameeseen ja puolimuodolliseen tyyliin. Peplumin illuusio on runsaus lantiolla, mikä saa vyötärön näyttämään kapeammalta ja helman pituutta vaihtelemalla, tarvittaessa se korostaa tai piilottaa takapuolen. 1980-luvulla peplumiin ihastuttiin uudelleen. 80-luvun yltäkylläinen tyyli lisäsi siihen olkatoppaukset, pussihihat, röyhelöt, rusetit, kimallusta, höyheniä, paljetteja…muistatko Joan Collinsin ja Dynastian juonittelevan Alexis Carrington Colbyn tai prinsessa Dianan!

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Luxe Collection Paris

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 59cm

Kainalo-kainalo: 42cm (venyy 46cm)

Vyötärö: 36cm

Hiha:-

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Musta, kulta

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Laadukas, lähes virheetön.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...