Pinkit korkkarit, Belle Women

15.00

Jos olet sielultasi pinkki, nämä kengät sopivat sinulle. Rakastettavat, tyylikkäät, suloiset, niin ranskalaiset. Tämä malli ei mene koskaan muodista. Kapea terävä kärki pidentää visuaalisesti sääriä. Imarteleva tyyli.

Yhdistä asuihin, jossa korostat pinkkiä kenkää, vaaleaan, valkoiseen, jos haluat kovemman kontrastin, keveään, liehuvaan, sifonkihameeseen tai hopean harmaaseen housupukuun tai metalliseen coctailmekkoon. Räväytä yhdistämällä mintunvihreään tai keltaiseen lyhyeeseen tyttömekkoon. Säväytä sinivihreällä (teal) pitsimekolla.

1 varastossa

Kuvaus

Ultra feminiiniset pinkit korkokengät

Super pinkit korkokengät, klassisella teräväkärkisellä mallilla. Viimeisen päälle naisellinen kapea stiletto korko ja sulava linjainen muoto pidentää sääriä ja tekee niistä vielä sievemmät ja hoikemmat, kuten Voguessa kuvailtiin 1959. Kengät ovat käyttämättömät. Sisäpohjassa on piparkakkureunainen muotoiltu pehmuste.

1960-luku oli pinkki. Yves Saint-Laurent suunnitteli Diorille pinkin coctail-asun, Twiggy esitteli pinkkiä baby doll minimekkoa, puhelin oli pinkki, cadillac oli pinkki, kylpyhuoneet olivat pinkkejä, jopa maailmanpolitiikan surullisimmalla hetkellä Jackie Kennedyllä oli pinkki jakkupuku, kun presidentti Kennedy ammuttiin 1963. Pinkki väri liitettiin luksukseen ja vapaa-aikaan. Pinkki väri toi mieleen Floridan rantojen flamingot ja yhdistettiin Pariisiin ja  haute coutureen. Yves Saint-Laurent on todennut ”My favorite color after black is Pink.”

Audrey Hepburnin musikaalielokuva, muotimaailmasta kertova Funny Face 1957,  pitää sisällään legendaarisen Maggie Prescottin laulun. Think Pink-Funny Face-1957

 

Merkki: Belle Women

Koko: 37

Valmistusmaa: Ranska

Väri: Pinkki

Materiaali:

Päällinen, vegaaninahka

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, synteettinen

Korko: 9 cm, stiletto

Kunto: Käyttämättömät, lähes virheettömät

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.