Pitsinen shortsihaalari 70-luku tyyliin

15.00

Niin seitkyt lukua ja hippirakkautta. Pitkät, kello-/trumpettihihat. Summer sexy kesäasu, syväänuurrettu v-kaula-aukko ja avoin selkä. Romanttinen pitsiasu.

 

1 varastossa

Kuvaus

Bohemian girl jumpsuit

Boho, hippityylinen jumpsuit, luonnonvalkoinen, ivory, cream, pehmeä pitsinen shortsihaalari. Ihana kesäasu, selästä osin avoin. Vuoritettu, paitsi selkä ja hihat. Edessä yksi neppari. Venyvä kangas, kuminauha vyötärö. Iso, kaunis pitsikukkakuvio.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Divided H&M

Koko: EU 38/US 8

Mitat:

Olka-helma: 73cm

Kainalo-kainalo: 47cm (venyy 55cm)

Vyötärö: 33cm (venyy 47cm )

Hiha: 69cm

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Luonnonvalkoinen, ivory, cream

Materiaali: 67% puuvilla, 33% polyamidi, vuori 100% polyesteri

Kunto: Hyvä, erittäin siistissä kunnossa, ei mainittavaa, ollut vain vähäisessä käytössä.

 

H&M, Hennes & Mauritz yrityksen perusti 1947 ruotsalainen Erling Persson, hän matkusti Amerikkaan toisen maailmansodan jälkeen ja ihastui maan tehokkaisiin massatuotantomyymälöihin. Yritys on laajentunut huomattavaa vauhtia, heti perustamisesta saakka. Nykyään konsernilla on 4300 myymälää ympärimaailmaa. Perssonin perhe omistaa edelleen suuren osan yrityksestä ja äänivallasta toiminnassa. Yritys myy naisten, miesten ja lasten vaatteita, kosmetiikkaa sekä kodin sisustustuotteita. H&M vaatemerkin lisäksi konsernin merkkejä ovat Cos, Monki, Weekday, Cheap Monday sekä & Other Stories. H&M:lla on yli 700 alihankkijaa Euroopassa ja Aasiassa. Yritys onkin ollut julkisuudessa vaatetusalan huonojen työolojen ja lapsityövoiman käytön vuoksi, jonka vuoksi yritys on tehnyt code of conduct -säännöt alihankkijoillee, jotka määrittävät mm. työpäivän enimmäispituuden ja lapsityövoiman käytön kiellon. Yritys valvoo alihankkijoidensa toimintaa myös tekemällä pistokokeita tehtaisiin. H&M on ilmoittanut pyrkivänsä käyttämään vain kierrätettyjä ja kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja vuoteen 2030 mennessä. H&M on tehnyt yhteistyötä useiden merkittävien vaatesuunnittelijoiden kanssa, jotka ovat suunnitelleet rajoitetusti myynnissä olleita mallistoja mm. Karl Lagerfield, Stella McCartney, Lanvin, Balmain, Kenzo, Roberto Cavalli, Moschino, Jimmy Choo ja Versace.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.