Pitsitoppi

12.00

Klassinen harmaa beige toppi, ihanalla tuplaleveällä, mustalla pitsireunalla.

Käytä alustoppina bleiserin alla, kerrosta tiukemmalla alustopilla, sifonkipuserolla tai pue vaikka kuumana kesäpäivänä bikinien päälle.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bleiseri alustoppi

Tyylikäs ilmava, läpikuultava toppi.  Suora, väljä malli.

 

Merkki: Mango Suit

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 62cm

Kainalo-kainalo: 50-53cm

Vyötärö: 50-53cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Turkki

Väri: Harmaa beige

Materiaali: 59% polyesteri, 38% viskoosi, 3% elastaani

Kunto: Laadukas, ei mainittavaa.

 

Mango on espanjalainen vaateketjuliike. Juutalaisperheen veljekset Isak ja Nahman Andic perustivat yrityksen 1984 Barcelonassa. Mango on kansainvälisesti merkittävä ketjuliike, jolla on 2400 liikettä 107 eri maassa sekä omia, että franchising liikkeitä. Yhdysvalloissa Mango käyttää nimeä MNG by Mango. Mango valmistaa tuotteensa Kiinassa, Turkissa, Etelä-Koreassa, Marokossa, Bangladeshissä, Intiassa ja Vietnamissa.  Suunnittelutyö tehdään Espanjassa. Mango sai Euroopan kuluttajajärjestöjen yhteiskuntavastuututkimuksessa hyvän kokonaisarvion, Mango, kertoo laatineensa alihankkijoilleen eettiset ohjeet, jotka noudattavat Kansainvälisen työjärjestön ILO:n suosituksia ja valvoo alihankkijoidensa toimintaa. Mangon hyvään arvioon vaikutti myös avoimuus ja ympäristöasioiden hyvä hoito. Mangon mallistoja ovat esitelleet lukuisat supermallit mm. Claudia Shiffer, Naomi Campbell, Kate Moss, Cara Delevingne, Olivia Palermo ja Penelope Cruz.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

 

Saatat myös pitää...