POSH⋆⋆⋆Downton Abbey

25.00

Unelma kirja, jos rakastat Downton Abbey sarjaa. Kuin uudenvuoden kalenteri, kirja on jaettu kartanon vuoden kierron ja tapahtumien mukaan, jokainen kuukausi seurataan kartanon väen elämää upein kuvastoin ja tekstein.

1 varastossa

Kuvaus

A YEAR IN THE LIFE OF DOWNTON ABBEY

Seasonal Celebrations, Traditions, and Recipes

Jessica Fellowes

Hovimestari Carson avaa oven hurmaavaan Downton Abbeyn kartanoon, sisääntulo aulan pylväät johdattavat sinut suureen saliin, josta kuuluu gramofonin soittoa, kristallilasien kilahtelua ja iloista puheensorinaa. Kirja vie sinut ikimuistoisen sarjan tunnelmalliseen maailmaan seuraten vuodenaikojen kiertoa. Suuren kartanon elämässä tapahtumat olivat tarkoin suunniteltu. Uudenvuoden aloitus, talonjuhlat ja hyväntekeväisyystapahtumat pitivät kartonon väen kiireisenä. Keväällä Lontoon ”society season”, vei maalla asuvan eliitin nauttimaan tanssiaisista, päivälliskutsuista pukeutuneina hienoimpiin asuihinsa ja nuoret neidot esiteltiin yläluokalle debytanttitanssiaisissa. Kesän puutarhajuhlat vaativat keittiöltä suunnittelua ja monenlaisia herkkuja, kaikki osallistuivat pihan somistamiseen ja tunnelman luomiseen. Loppusyksystä metsästyskausi toi taloon lisää vieraita, sisäköt tomuttivat huoneita, keittiö kävi ylikierroksilla, ja kamarineidot ja miespalvelijat kiirehtivät korjaamaan talonväen juhlavaatteita ja lankkasivat kenkiä hohtaviksi. Hovimestari kiillotti pöytähopeat loistoonsa, ja suuret illalliset ja seuranpito täyttivät pimenevät syysillat.

Kirja perustuu Downton Abbey sarjan viidennen kauden materiaaliin, pitää sisällään hahmojen henkilöesittelyitä, mahtavan upeita kuvia, kartanon ruoka- ja coctailreseptejä, etikettitietoutta, historiaa ja esittelyjä behind the scene, sarjan tuotannosta puvustosta, meikistä, musiikista, kuvauspaikoista, rekvisiitasta… Kovakantinen, irto paperikannet, 320 sivua. Koko 25,5cm x 19,5cm. Englanninkielinen.

Kunto kuin uusi, vain kevyesti selailtu.

 

“You don’t have to be Shakespeare, just say nice things”

“Nothing is as changeable as a young man’s heart. Take hope and warning from that.” – Cook, Mrs.Patmore

 

“Principles are like prayers; noble, of course, but awkward at a party.”

”I wonder your halo doesn’t grow heavy. It must be like wearing a tiara around the clock.”

“I’m a woman, Mary. I can be as contrary as I choose.” – Violet, Dowager Countess

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.