Puhvihihainen T-paita 80-luku tyyliin

10.00

Hienostuneempi versio 1980-luvun puhvihihoista. Vaikuttava rubiininpunainen väri säväyttää, sopii arkeen sekä juhlaan.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Dramaattinen rubiini T-paita

Zaran Evening Collection rubiininpunainen T-paita. Miellyttävän pehmeä ja laadukkaan painava. Runsaat hihat korostavat kapeaa vyötäröä. Naisellinen uurrettu kaula-aukko, takaa suora ja hieman olkapäille laskeutuva. Flirttaileva ja leikkisä hiha.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Zara Evening Collection

Koko: M

Mitat:

Olka-helma: 59cm

Kainalo-kainalo: 40cm (venyy 48cm)

Vyötärö: 36cm (venyy 41cm)

Hiha: 30cm

Valmistusmaa: Portugali

Väri: Rubiininpunainen

Materiaali: Tieto puuttuu, mutta tuntuu puuvillalta tai puuvillasekoitteelta

Kunto: Hyvä, muutaman kerran käytössä ollut.

 

Zara myy naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä Zara Home sisustustuotteita. Zaran tarina alkoi vuonna 1975 Amancio Ortega perusti ensimmäisen Zara kaupan, joka myi halvempia versioita suosituista huippumuotivaatteista. Zara on yksi nopeimmin kasvavista myymäläketjuista, sillä on jo 2700 liikettä, 60 eri maassa. Zara valmistaa suuren osan mallistoistaan omissa tehtaissaan Espanjassa, josta ne toimitetaan liikkeisiin pari kertaa viikossa. Erät on suhteellisen pieniä ja mallisto vaihtuu usein. Espanjan lisäksi vaatteita valmistetaan Portugalissa, Marokossa, Turkissa ja Aasiassa. Zara kuuluu espanjalaiseen Inditex konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin vaateteollisuusjätti. Zara on sen suurin brändi, muita brändejä ovat Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho ja Uterqüe. Inditex haluaa tulla tunnetuksi vastuullisena vaatevalmistajana ja vuodesta 2011 he ovat käynnistäneet lukuisia hankkeita, joilla säästetään energiaa myymälöissä, panostetaan kierrätykseen ja orgaaniseen materiaalinkäyttön. Zara on ilmoittanut kaiken käyttämänsä puuvillan, pellavan ja polyesterin olevan kestävää ja kierrätettyä vuoteen 2025 mennessä.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.