Puuterinen pitsiunelma

62.00

Henkäyksen kevyt vintage henkinen mekko, laskettu vyötärö ja pehmeä puuterimainen väri vievät suoraan 1930-luvun boheemiin tunnelmiin. Upea kaunotar romanttiselle haaveilijalle.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Boho romanttista pitsiä

Puuterinen mekko suomalaiselta huippusuunnittelijalta Minna Hepburnilta, joka on tunnettu romanttisesta tyylistään. Pehmeän silkkinen materiaali. Edessä leveä pitsipaneeli, madallettu vyötärö rypytetyllä helmalla, jossa sievä pitsireuna. Vuori ja alushame. Pään yli puettava malli, materiaali ei jousta.

 

Merkki: Minna Hepburn

Koko: 10/S

Mitat:

Olka-helma: 100cm (kainalo-helma 78cm)

Kainalo-kainalo: 43cm

Vyötärö: 42cm

Hiha: –

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: puuteri ja valkoinen

Materiaali: Sekoitekuidut

Kunto: Laadukas, upeassa kunnossa

 

Englannissa uraa tehnyt suomalainen muotisuunnittelija Minna Hepburn lanseerasi vintage henkisen hääpuku malliston 2011. Malliston lähtökohtana ovat ihanat pitsit, kauniit nostalgiset siluetit sekä ekologisuus, johon panostetaan tuotannossa sekä materiaaleissa. Kankaissa käytetään pitsitehtaiden ja eri brändien ylijäämäkankaita, englantilaista luomusilkkiä ja luomu puuvillaa. Antiikkilöytöjä, vanhoja nappeja, skotlantilaista pitsiä, sulkia, käsintehtyjä silkkikukkasia, vintageunelmia.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.