Ralph Lauren korkokengät

36.00

“Style is very personal. It has nothing to do with fashion. Fashion is over quickly. Style is forever.”

-RALPH LAUREN

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Chic & elegantti business tyyli

Ralph Laurenin klassiset, mustat avokkaat. Hienostuneet ja sirot stilettokorkoiset kengät laatuvalmistajalta. Huolellisesti viimeistellyt, metalliniitti koristeet kärjellä. Pehmustettu kanta.

 

Merkki: Ralph Lauren

Koko: US 7/EU 38

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Musta

Materiaali: Nahka, ulkopohja kumi

Korko: 9,5 cm

Kunto: Laadukas, ei juurikaan kulumaa, uudenveroiset.

 

Ralph Lauren on yksi ensimmäisiä amerikkalaisia luksusmerkkejä. Ralph Laurenin tyyli on romanttinen ja sporttinen, Lauren sekoittaa amerikkalaista cowboy ja villilänsi teemaa hienostuneeseen country club -tyyliin. Amerikkalainen Ralph Lauren sunnittelu uransa miesten solmioilla ja perusti yrityksen 1967, joka sai inspiraationsa vanhasta Hollywood glamourista. Ralph Lauren suunnitteli Empire State Buildingin pienessä showroomissa ja toimitti henkilökohtaisesti lähetyksiä liikkeisiin. 1968 Ralph Lauren julkaisi ensimmäisen kokonaisen miestenvaatekokoelman., ja 1970 ensimmäinen POLO by Ralph Lauren myymälä avattiin Bloomingsdalesissa ja heti perään itsenäinen myymälä Rodeo Drivella Beverly Hillsissä. 1971 lanseerattiin ensimmäiset naisten vaatteet, räätälöity paitamallisto, jota seurasi seuraavana vuonna kokonainen kokoelma. We do this The Ralph Lauren Way – love what you do, be passionate, work hard, work together, take risks, stay real, never compromise, aspire to the best. 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.