Retrolaukku 1960-luvulta

22.00

Vintage kaunotar 1960-luvulta. Edelleen muodikas, siro käsilaukku. Suklaanruskean laukun voit yhdistää erityisesti tummansinisten ja mustien vaatteiden kanssa.

1 varastossa

Kuvaus

Kiiltonahka Marilyn käsilaukku

Alkuperäinen 1960-luvun suklaanruskea käsilaukku. Krokokuvioitu kohopinta, kaksi kantohihnaa (47 cm). Tyylikäs kullattu lukkokehys. Sisällä yksi sivutasku sekä vetoketjullinen tasku. Laukussa ei ole merkintää valmistajasta.

Marilyn Monroella oli ruskea alligaattoripintainen designerlaukku ks. viimeinen kuva. Laukku oli 1950-luvun I. Magnin & Co., joka myytiin Julien’sin huutokaupassa 2016 hintaan 37 500 dollaria! Laukun osti amerikkalainen musiikkimanageri  Tommy Mottola, joka antoi sen joululahjaksi vaimolleen meksikolaiselle latinolaulaja Thalíalle.

Vintage 1960-luku

 

Merkki: Ei tietoa

Pituus: 25 cm

Korkeus: 22 cm

Leveys: 5 cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Suklaanruskea, kulta

Materiaali: Vegaaninahka, metalli, polyesteri

Kunto: Hyvä. Ikäisekseen erittäin tyylikkäässä kunnossa. Sisävuoressa pieni reikä.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.