Safiirinsininen kaunotar

23.00

Upea safiirinsininen iltapuku, joka on saanut innoituksensa 1920-luvulta malliinsa. Kreikkalaistyylisesti taidokkaasti drapeerattu yläosa kiinnittää katseen. Kauniisti laskeutuva unelmamekko vintage tyylin rakastajalle.

1 varastossa

Kuvaus

Iltapuku 1920-luvun henkeen

Oleg Cassinin laatu iltapuku. Vintage tyyliin lantiolle madallettu vyötärö ja runsaat koristeelliset drapeeraukset. Ihana paljetti kimalle vyötärönauha ja koristeet olkapäillä. Suora, väljä siluetti.

 

Merkki: OC by Oleg Cassini

Koko: 8

Mitat:

Olka-helma: 118cm

Kainalo-kainalo: 46cm (joustaa 55cm)

Vyötärö: 48cm (joustaa 54cm)

Hiha: –

Valmistusmaa: Hong Kong

Väri: Safiirinsininen

Materiaali: 74% rayon, 26% polyesteri

Kunto: Laadukas, ei huomautettavaa, ollut vähällä käytöllä.

 

Oleg Cassini on johtava hää- ja iltapukubrändi USA:ssa, jota myydään yrityksen David’s Bridal alla. Oleg Cassini -mallistoja myydään yli 400 liikkeessä ympäri maailmaa, 2000-luvulla Oleg Cassini Bridal Store -liikkeitä on perustettu Turkkiin ja Australiaan. Oleg Cassinilla on sekä couture että valmisvaatemallisto, joka keskittyy hääpukuihin, iltapukuihin ja asusteisiin. Oleg Cassini on ajaton, klassinen tyyli, jossa on modernit yksinkertaiset silhuetit yhdistettynä kauniisiin koristeluihin. “To wear an Oleg Cassini wedding dress is truly special and will add a royal touch of something beautiful to your special day.”

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.