Samppanjan kuiskauksia

39.00

Tee pienistäkin hetkistä elämässä tunteellisia ja ikimuistoisia. Yllätä itsesi arkipäivässä hieman luksuksella ja kimalluksella, joka saa sydämesi hypähtämään.

”On vain kaksi hetkeä, jolloin minä juon samppanjaa, kun olen rakastunut ja kun en ole.” – COCO CHANEL

1 varastossa

Kuvaus

Ylellisyys & nautinto

Nachtmann Muse samppanjalasipari. Hienostuneet ja elegantit, korkeajalkaiset lasit joissa kaunis kultainen, antiikin tyylinen, kreikkalainen meanderi reunakoristelu. Greek Key -koristelu on tehty käsin aidosta kullasta. Ohutta ja hienoa baijerilaista kristallia. Korkeus 27cm, tilavuus 30cl. Konepestäviä. Vain pari kertaa käytetyt, kuin uudet.

Samppanjalasien muodoista…

FLUTE Kapea, huilumainen lasi säilyttää kuplat parhaiten & sopii kuiville Brut, Extra-Brut, Brut Nature kuohuville, Cava, Cremant, Champagne

TULIP Tulppaanin mallisessa lasissa, leveämpi osa nostaa paremmin kukkaiset tuoksut esiin, sopii aromaattisille ja hedelmäisille kuohuville, Rose, Prosecco

WIDE TULIP Leveämpi tulppaanin mallinen lasi tuo enemmän hienostuneita, paahteisia keksimäisiä ja briossin kaltaisia aromeja esiin, joita esiintyy ikääntyneissä kuohuvissa, Vintage Champagne, Franciacorta ja Gran Reserva Cava

COUPE Laakea, samppanjatorneista tunnettu lasimalli kadottaa kuplat nopeasti, jolloin maku on pehmeämpi ja hedelmäisempi ja sopii makeille kuohuville, Asti Spumante. Myytti, että Coupe-lasin kerrotaan saaneen muotonsa Ranskan kuningattaren Marie Antoinetten vasemmasta rinnasta sai Karl Lagerfeldin suunnittelemaan Dom Pérignonille 2008 huippumalli Claudia Shifferin rinnan muotoiset coupelasit. Myös toinen huippumalli Kate Moss lainasi rintansa coupelle, The 34 Kate Moss Coupe, lontoolaisen 34 Mayfair ravintolan juhlistaessa vuonna 2014 mallin 40-vuotispäiviä ja 25-vuotista mallinuraa.

 

1834 perustettu saksalainen lasivalmistaja Nachtmann, F. X. Nachtmann Bleikristallwerke GmbH on aina ollut tunnettu kristallin artesaani osaamisestaan ja korkeasta laadusta. Vuonna 2014 Nachtmanista tuli itävaltalaisen Riedelin life-style brändi. Nachtmann yhdistää perinteisen käsityötaidon ja nykyteknologian klassisen kauniissa muotoilussa. Nachtmannin tehdas Saksan Weidenissa on yksi Euroopan moderneimpia ja ympäristöystävällisimpia kristallilasitehtaita.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.