Satiiniruusu kengät, Bianco

21.00

Tyttömäiset juhlakengät satiinipinnalla ja kullanvärisillä koristeilla, korkea platform pohja ja kaunis korko. Kärjellä ihastuttavat satiiniruusukkeet, joissa kultanauhasta tehty keskus. Erittäin siistit.

 

1 varastossa

Kuvaus

Kaunottaret, satiinikengät ruusukkeella

Aprikoosin tai lohenpunaiset upeat satiinikengät, joissa et jää huomaamatta. Biancon valmistamat korkeakorkoiset platform, juhlakengät kultaisilla koristekanttauksilla.  Avoin kärki, peep toe, 1,5 cm leveä remmikiinnitys, plarform korotus ja mahtava 11 cm korko. Kenkiä on käytetty vain muutaman kerran, saaneet säilytyksessä pientä kulumaa, katso kuvat.

vintage 2000-luku

 

Merkki: Bianco Footwear

Koko: 38

Valmistusmaa: ei tietoa

Väri: Aprikoosi, lohenpunainen, kulta

Materiaali:

Päällinen, satiini

Sisäpohja, aito nahka

Ulkopohja, synteettinen

Platform: 2,5 cm

Korko: 11 cm

Kunto: Hyvä, kengät ovat menettäneet joustavuuttaan pitkän säilytyksen aikana, olleet käytössä vain muutaman kerran. Satiinipinnassa rypistymistä. Ks. kuvat. Siitäkin huolimatta, erittäin kauniit ja käytettävät kengät. Sisäpohjat ja ulkopohjat kuin uudet.

 

Bianco Footwear on skandinaavinen, Tanskassa 1987 toimintansa aloittanut yritys. Bianco haluaa tehdä elegantteja, provokatiivisia ja ajattomia malleja. Bianco luottaa klassisiin silhuetteihin ja malleihin, joita maustetaan eksentrisillä yksityiskohdilla, muhkeilla tekstiileillä ja rohkeilla värivalinnoilla. Bianco on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin materiaalien, ympäristön ja työolojen suhteen. Biancon kenkiä on saatavilla yli sadassa liikkeessä Skandinaviassa sekä omien liikkeiden, että franchiseliikkeiden kautta.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.