Ted Bakerin sensuelli peplum

53.00

“Everything that is old, is new again”

Kurvikas kynämekko Ted Bakerilta suloisella vintage peplum helmalla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

1940-luvun tyyliin

Ted Bakerin vaniljan valkoinen kynämekko, jossa peplum röyhelöt lantiolla. Imarteleva, nostalginen malli, joka korostaa naisellisia muotoja. Kapeneva helma. Miellyttävää pehmeää, paksua kangasta. Olkapäillä koristeelliset laskokset. Takana kultainen, metalllinen vetoketju. Laadukas työn jälki.

Vintage 2012

Peplum tuli muotiin 1940-luvulla, jolloin trendi oli uusinta uutta. 1950-luvulle asti erilaisia versioita peplumista muotoiltiin mekkoihin, hameisiin jakkutakkeihin ja puseroihin. Peplumia oli yksivärisenä sekä runsaasti kuvioituna, kukikkaita, raidallisia ja ginham ruutua. Mekoissa ja naisten puvuissa peplum toi volyymia lantiolle, vyötärö oli kapea ja helma kapeni useimmiten pohkeeseen asti. Runsas peplum lantiolla korosti entisestään kapeaa vyötäröä. Peplum tuli uudelleen muotiin 1980-luvulla, jolloin runsaudesta ei ollut pulaa. Moderni peplum on strukturoidumpi ja linjakkaampi versio, jossa koristelu lantiolla tuo asuun näyttävyyttä ja naisellista tyyliä.

 

Merkki: Ted Baker London

Koko: 1 vastaa S kokoa

Mitat:

Olka-helma: 85cm

Kainalo-kainalo: 42cm (venyy 46cm)

Vyötärö: 34cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: vaniljan valkoinen

Materiaali: Lappu poistettu, pehmeää, paksua ja joustavaa materiaalia

Kunto: Laadukas, ollut kerran käytössä.

 

Ted Baker on englantilainen Lontoossa toimiva muotitalo, yhtiö on perustettu 1987, jolloin se aloitti miesten vaatteiden puolella. Perinteisistä valmistajista poiketon Ted Baker erottui tarjoamalla jokaisen kauluspaidan mukana pesulapalvelun. Nykyään Ted Baker valmistaa myös naisten vaatteita, asusteita, kenkiä, parfyymeja ja kosmetiikkaa. Ted Bakerilla on lähes 500 myyntipistettä ympäri maailmaa. Ted Baker tuo high fashion tyyliin mukaan hieman nostalgisuutta, leikkisyyttä ja hyvällä tavalla outoutta, Love a Life Less Ordinary.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.