Sexy vintagea!

36.00

Smoking hot! Kuuluisat ja seksikkäät bullet bra, madonna liivit.

1 varastossa

Kuvaus

50s tötterö tissit

Vintage Triumphin kartionmalliset, valkoiset rintaliivit. Ohutta, satiinimaista materiaalia. Kuppien alla verkkokangasta. Kupeissa pitsireunus ja kaunis kukka kirjailu. Säädettävät olkaimet. Rinnanympärys venyttämättä 70cm, joustokiinnitys tuo muutaman sentin lisää. Hyväkuntoiset.

Ensimmäiset bullet bra/cones bra, tötterörintaliivit julkaisi rintaliivivalmistaja Perma-Lift vuonna 1941. Kartiomainen muoto sai sota-aikana nopeasti lempinimen bullet bra. Ensimmäisenä liivejä käyttivät kuuluisat näyttelijät ja laulajat, kuten Lana Turner, Kim Novak, Patti Page ja Marilyn Monroe. Siluetti saatiin täydelliseksi tiukan neuleen kanssa, mistä syntyi nimitys sweater girl. Sweater girl -tytöt saivat pian pahan tytön maineen ja yleisen paheksunnan löyhästä moraalista. Tästä huolimatta tai tästä johtuen kartioliiveistä tuli hitti, joka kesti koko 1950-luvun aina 1960-luvun alkupuolelle saakka, jolloin pehmeämmät ja luonnollisemmat rintojen muodot tulivat ihanteeksi. Vuosien aikana kartioista tehtiin terävämpiä ja liioitellumpia, ja usein näiden kanssa täytyi käyttää ylimääräisiä toppauksia. Madonna toi tötteröliivit takaisin Blonde Ambition kiertueellaan vuonna 1990, asun oli suunnitellut Jean Paul Gaultier. Tämä ei kuitenkaan johtanut tötteröiden paluuseen, mutta yleiseen paheksuntaan kuitenkin.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.