Mod shifonkimekko

25.00

Black Beauty! Suoranmallinen sifonkipäällysteinen MODmekko. Yksinkertainen musta malli, jossa korostuu sensuellit läpikuultavat hihat ja leveät, kimaltavat hihansuut. So simple, so chic!

1 varastossa

Kuvaus

It’s All About Eve, pikkumusta

LBD 1960-luvun tyyliin. Minimalistinen LBD. Hihansuut koristeltu runsaasti kimaltelevilla paljeteilla ja helmillä. Satiinimainen aluskangas, jonka päällä sifonki. Kokonaan vuoritettu, alushame, paitsi hihat. Takana vetoketju kiinnitys. Hihansuissa nepparikiinnitys. Tämä mekko ei täysin pääse oikeuksiinsa kuvissa, livenä vieläkin kauniimpi.

1960-luvun suoranmalliset mekot irtautuivat 1950-luvun naisen muotojen korostamisesta. Muodot haluttiin pitää yksinkertaisina, vahvoina ja puhtaina. Mekot olivat monesti yksivärisiä ja geometrisesti koristeltuja. Kontrastia tuotiin erivärisillä tai koristelluilla kauluksilla ja hihansuillta.  

Vintage 2000-luku

 

Merkki: It’s All About Eve

Koko: 36

Mitat:

Olka-helma: 86cm

Kainalo-kainalo: 43

Vyötärö: 42cm

Hiha: 66cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Musta, hopea

Materiaali: 100% polyesteri

Kunto: Laadukas, sifongissa pieniä lankavetoja, ei käytössä huomattavia, erittäin siisti.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.