Silkkimekko, Marc Jacobs

60.00

Ylellinen designer silkkimekko 1920-luvun henkisillä laskoksilla, hienostuneen maitokahvin värisenä.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

1920-luvun tyyliin

Marc by Marc malliston kevyt,  laskosmekko, leikkisät taskut, vyönauha, jonka voi solmia rusetille eteen tai taakse, joustovyötärö, hakaskiinnitys niskassa. Vuori ja alushame.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Marc by Marc Jacobs

Koko: 6

Mitat:

Olka-helma: 92cm

Kainalo-kainalo: 42cm (venyy 46)

Vyötärö: 37cm (venyy 43cm)

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Latte

Materiaali: 100% silkki, vuori 100% polyesteri

Kunto: Laadukas, siisti, huolellisesti pidetty ja vähänkäytetty

 

Marc Jacobs on amerikkalainen muotisuunnittelija, joka oli ranskalaisen muotitalon Louis Vuittonin taiteellinen johtaja 1994-2014. Marc Jacobs suunnittelee naisten, miesten, lasten vaatteita, asusteita, parfyymeja sekä kosmetiikkaa. Marc Jacobsin suunnittelu tyylissä on retrovaikutteita niin muodoissa kuin väreissä, joita hän yhdistää moderniin, urbaaniin tyyliin, joka on preppy, grunge ja couture sekoitus, flirttaileva ja naisellinen. Marc Jacobsin mallistoissa on epätavanomaista kauneutta, leikkisyyttä, ironiaa ja katutyyliä. Style is being playful with playful, or experimental, or open and curious about who you are in the aspects of you, not the trends. It’s not that Cinderella process of like, ”For the ball, I’ll wear this. And then at midnight I turned back into me” kind of thing. What style is, is that it’s the real you.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.