Soaked in Luxury hame

16.00

Hienostunut beigen eri sävyissä leikittelevä midihame. Neutraali väri paletti eksoottisilla yksityiskohdilla.

 

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ylellinen, 50 shades of beige hame

Soaked in Luxuryn polvipituinen hame. Beigen eri sävyissä, kiiltävää satiinia ja pehmeää puuvillaa, kulta-hopeisilla koristeilla. Satiinialushame ja röyhelöhelma. Vetoketjukiinnitys sivussa.

Nude, puuteri, kerma, hunaja, savi, muta, ajopuu, greige, kaurapuuro, hiekka, kameli, shampanja, latte, biscotti, oisteri, mohair, taupe, paahtoleipä, fudge, voikreemi, pähkinä, creme brulee…rakkaalla värillä on lukemattomia sävyjä ja nimiä. Neutraali beige ihastuttaa ja vihastuttaa, koska väärä beigen sävy voi tehdä lattean ja väsyneen näköiseksi, mutta oikealla yhdistelmällä hehkut ylellisyyttä, hienostuneisuutta ja sofistikoitunutta tyylikkyyttä. Rauhallinen, neutraali, lämmin, pehmeä, seesteinen, yksinkertainen, rikas, harmoninen, elegantti, rento, huoliteltu… beigen värin symboliikkakirjo on laaja. Beigen luonne muuttuu sen mukaan mihin väriin se yhdistetään, raikkaaseen valkoiseen, dramaattiseen mustaan vai romanttiseen roosaan. Ja beige sopii lähes kaikkien värien kanssa. Modernin lookin saa yhdistämällä pelkästään beigen eri sävyjä. Beige näyttää parhaimmalta yhdistettynä luonnonmateriaaleihin, erilaisiin tekstuureihin ja rakenteisiin.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Soaked in Luxury

Koko: L

Mitat:

Pituus: 66cm

Vyötärö: 43cm

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Beige

Materiaali: Ei tietoa

Kunto: Hyvä, erittäin siisti ja hyväkuntoinen.

 

Tanskalainen brändi Soaked in Luxury haluaa tarjota yksilöllisiä, luksusvaatteita urbaanille, trenditietoiselle naiselle kohtuullisella hinnoittelulla. Brändi julkaisee 10 kokoelmaa vuodessa, joten se on aina trendien aallonharjalla. Kokoelmien tuotteet ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä, ja keskenään yhdisteltävissä. Soaked in Luxury on tanskalainen DK konsernin brändi, jolla on useita eri brändejä mm. Blend, Cream, b.young, Culture, Pulz Jeans,  Saint Tropez, Fransa, Gestuz, Ichi, Inwear, Kaffe, Part Two ja Lounge Nine.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.