Stella McCartneyn timanttitoppi

23.00

Romanttinen, ultra chic, kristallikoristeinen silkkitoppi, sweetheart -kaula-aukolla.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Chic couture toppi

Stella McCartneyn suunnittelema camisole toppi. Kevyttä, laskeutuvaa silkkiä. Kauniisti muotoiltu. Säädettävät olkaimet, rusetti koriste edessä ja takana solmittavat nauhat.

Stella McCartney oli toinen suunnittelija Karl Lagerfeldin jälkeen, joka jatkoi luxury designer kokoelmien suunnittelua H&M:lle. ”Designing a one-off collection for H&M is one of the most exciting and innovative ways to introduce my clothes to a broader range of women,”

Vintage 2005

 

Merkki: Stella McCartney for H&M

Koko: 36

Mitat:

Huom! kainalo-helma: 43cm

Kainalo-kainalo: 44cm

Vyötärö: 51cm

Hiha: –

Valmistusmaa: Kiina

Väri: Mariini

Materiaali: 100% silkki

Kunto: Laadukas, vähän käytetty

 

Stella McCartney valittiin ranskalaisen muotitalon Chloén luovaksi johtajaksi 26-vuotiaana, jossa hän jatkoi 1997-2001, kunnes lanseerasi muotitalon omalla nimellään 2001. Stella McCartneyn tyylissä vahvat kontrastit; räätälöity maskuliinisuus ja pitsiset ultarafeminiiniset elementit, minimalistiset urbaanit linjat yhdessä kukkakuosien hulmuavien helmojen kanssa sekoittuvat yhtenäiseksi tyyliksi. Stella McCartney panostaa yksityiskohtiin, muotoiluun ja laadukkaisiin materiaaleihin. Huippumallit Kate Moss, Naomi Campbell ja Cara Delevingne ovat inspiroineet hänen suunnitteluaan. Julkkisystävät Liv Tyle, Gwyneth Paltrow, Selma Blair, Cameron Diaz, Naomi Watts ovat nostaneet McCartneyn nopeasti maailmanmaineeseen. Stella McCartney valmistaa naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita, parfyymeja, alusvaatteita, uima-asuja sekä urheiluvaatteita yhteistyössä Adidaksen kanssa. Stella McCartney on vegetaristi ja ympäristöaktivisti, joka ei käytä mallistoissaan eläinperäisiä materiaaleja ja pyrkii kehittämään uusia innovatiivisia synteettisiä materiaaleja. Häntä pidetään ensimmäisenä luksusbrändinä, joka panostaa voimakkaasti kestävän kehityksen mukaiseen suunnitteluun.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.