Stereo Retro

30.00

Asenne mekko! Jenny Hellströmin persoonallinen ja rohkea mekko, jolla et hautaudu seinäpapereihin.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

STEREO -mekko

Hauska vintage tyylinen takkimekko Jenny Hellströmiltä. Musta retro kasettisoitin -kuvio, jämäkkää ja miellyttävää puuvillaa. Minimalistinen design, jossa yksityiskohtina terävä kaulus, lyhyet hihat rintatasku ja vyötärönauha.

 

Merkki: Jenny Hellström

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 102cm

Kainalo-kainalo: 44cm

Vyötärö: 40cm

Hiha: 19cm

Valmistusmaa: Portugali

Väri: Musta

Materiaali: 96% puuvilla, 4% elastaani

Kunto: Laadukas, ei huomautettavaa.

 

”FASHION WITH SOUL”

Jenny Hellströmin vaatteet ovat hauskoja & retrotyylisiä, jotka lainaavat 50s, 60s, 70s & 80s muodista. Ruotsalainen muotisuunnittelija aloitti oman merkkinsä 21-vuotiaana vuonna 1997, ja hänestä tuli yksi kiinnostavimmista nuorista pohjoismaalaisista suunnittelijoista, kun muotilehdet mm. amerikkalainen “Women Wear Daily” rakastuivat hänen tyyliinsä. Good Quality, Great Fit & Clean Design ohjenuorana tunnettuus laajeni ja vaatteita myytiin 150 liikkeessä 15 eri maassa. Merkki lopetti toimintansa vuonna 2008. Jenny Hellström on tämän jälkeen julkaissut mm. inspiroivia vaatesuunnittelu kirjoja “Sew! From Hood to Shirt Dress” (2013) ja “Sew! Urban Collection” (2014).

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.