Tiger of Swedenin laadukas neuletakki

31.00

Neuletakki, joka tuntuu luksukselta ja hengittää nostalgiaa. Ylellisen pehmeä, ohut, läpikuultava neuletakki, joka sopii mekkojen ja kevyiden toppien kanssa ihanasti yhteen.

1 varastossa

Kuvaus

Tyylikäs, pitsimäinen neuletakki

Tiger of Swedenin luonnonvalkoinen neuletakki. Ihastuttavat helmiäisnapit, yksi varanappi. Pitsimäinen  kaunis neulos. Ihanat pitkät hihat. Klassisen kaunis design neule. Pehmeä angorasekoite.

Vintage 2000-luku

 

Merkki: Tiger of Sweden

Koko: XS

Mitat:

Olka-helma: 65cm

Kainalo-kainalo: 37cm

Vyötärö: 32cm

Hiha: 76cm

Valmistusmaa: Hong Kong

Väri: Luonnonvalkoinen

Materiaali: 66% viskoosi, 18% nailoni, 18% angora

Kunto: Laadukas, ei huomautettavaa.

 

Räätälit Marcus Schwarzman ja Hjalmar Nordström perustivat Tiger of Swedenin Uddevallassa, Ruotsissa vuonna 1903. Liike aloitti räätälöityjen miesten vaatteiden valmistajana, ja on myöhemmin laajentanut valikoiman naistenvaatteisiin, farkkuihin, kenkiin, laukkuihin ja asusteisiin. Nimi muuttui myöhemmin, kun suosittu pukumalli nimeltään Tiger, sai asiakkaat kutsumaan yritystä Ruotsin tiikeriksi. Toisen maailmansodan jälkeen yritys kävi konkurssin partaalla ja oli hetken aikaa valtion omistuksessa. 1993 CEO Roger Tjernberg lanseerasi Tiger of Swedenin uudelleen ja markinointi kohdennettiin nuoriin, rohkeisiin, trenditietoisiin muodin sisäpiiriläisiin. Ajatuksena oli ”taking the suit out of the bank and into the street”. Tästä alkoi menestystarina. Tiger of Swedenin estetiikka on minimalistinen, linjakas, huolella räätälöity ja laadukkaasti viimeistelty. Tiger of Swedenillä on liikkeitä Euroopassa, Kanadassa, Aasiassa ja Etelä-Afrikassa. Nykyään Tiger of Swedenin CEO on Hugo Bossilta siirtynyt Linda Dauriz ja yrityksen omistaa tanskalainen ICT vaatekonserni.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.