Prinsessakengät

30.00

Henkeäsalpaavat bling kengät, sopivat vaikka hääkengiksi. Säteilevät, hopeanhohtoiset, prinsessamaiset. Kimallusta rakastavalle.

Yhdistä arkisiin sinisiin, lahkeista käärittyihin farkkuihin saat kontrastia, modernin chicin saat lisäämällä graafisen, yksinkertaisen mustan tai valkoisen mekon japanilaistyyliin, harmaa villa sopii kauniisti sädehtivään hopeaan, mohairpusero ja harmaa tyllihame, jos et saa tarpeeksesi kimalluksesta valitse glitter hopea partymekko ja liioittele tarkoituksella.

1 varastossa

Kuvaus

Helmikoristellut, hopea-glitter korkokengät

Kauttaaltaan helmillä verhoillut korkokengät. Koristelussa on norsunluunvalkoisia helmiä, valossa sävyään vaihtavia strasseja hopealla glitter pohjalla. Toisessa valossa strassit näyttävät sinisiltä, hetken päästä hopeisilta, liiloilta tai vaaleanpunaisilta riippuen miten valo taittuu niissä. Kengät ovat uskomattoman kauniit. Jämäkän oloiset, kapea lestiset, kapea kärki.

 

Merkki: Huinida

Koko: merkintä 39, mutta enemmän 38

Valmistusmaa: Ei tietoa

Väri: Hopea, valkoinen, glitter

Materiaali:

Päällinen, helmi, strassi, synteettinen

Sisäpohja, vegaaninahka

Ulkopohja, synteettinen

Korko: 12 cm

Kunto: Kerran käytetyt, ei  mainittavaa, erittäin siistit.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.