Tyttöjen hurmaava maailma

16.00

”…hän ei voinut olla kukaan muu kuin Tarinatyttö; ja hänen hilpeässä ja suloisessa olemuksessaan oli vastustamatonta ja eittämätöntä viehätystä…hänen leveä, kaareva suunsa oli punainen kuin unikko, ja hänellä oli loistavat mantelinmuotoiset ja pähkinänruskeat silmät. Mutta meidän mielestämme hän ei ollut kaunis. Sitten hän puhui…Emme olleet koskaan kuulleet sellaista ääntä…jos äänellä olisi väri, hänen äänensä muistuttaisi sateenkaarta. Se sai sanat elämään.”

1 varastossa

Kuvaus

TYTTÖKIRJAT

L.M. Montgomery:

-Sara- TARINATYTTÖ

-Sara- JA KULTAINEN TIE

 

Vanhojen tyttökirjojen nostalgiaa. Taianomainen ja idyllinen kesä Prinssi Edwardin saarella kahdeksan ystävyksen kesken, joissa tarinatyttö Sara vie toiset mielikuvitukselliseen tarinoiden maailmaan ja jännittävien seikkailujen kesään. Tyttökirja kuningattaren Lucy Maud Montgomeryn klassikko The Story Girl -kirjat Sisko Ylimartimon hienona suomennoksena. Minerva klassikot 2010 ja 2011. Kovakantiset, koko 21,5cm x 15cm, hyvässä kunnossa.

 

Hänen upean runsas korpinmusta tukkansa aaltoilee kimaltavina laineina hänen otsaltaan, jota aurinko on suudellut. (Dan: ”Jos Felix olisi puhunut päivettyneestä, hän olisi saanut teidät tytöt kimppuunsa.” Cecily kylmästi: ”Auringon suutelema ei tarkoita päivettynyttä. Dan: ”Mitä se sitten tarkoittaa?” Cecily hämillään: ”En – en tiedä. Mutta neiti Montague sanoo, että Lady Geraldinen otsa oli auringon suutelema eikä jaarlin tytär voi olla päivettynyt.” Tarinatyttö: ”Voi, älkää keskeyttäkö lukemista tällä tavalla. Se menettää tehonsa.”) Hänen silmänsä ovat hurjan tummat ja syvät aivan kuin lammet, jotka heijastavat keskiyöllä tähtiä. Hänen piirteensä ovat kuin marmoriin veistetyt ja suunsa värisevä kuin Amorin jousen kaari…

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...