Valkoinen huntu

25.00

The wedding veil is at once sacred and seductive” -Vera Wang

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Morsiushuntu

Hurmaava kaksikerroksinen häähuntu. Hunnun reunassa valkoinen satiininauha. Kiinnitys hiuskampa. Pituus pidempi osa 80 cm ja lyhempi 60 cm. Kunto käyttämätön.

Pitsiä, silkkiä, tylliä, organzaa, nylon verkkoa, koristeltu kukkasin, lehdin, helmin ja timantein. Morsiushuntu on aikojen saatossa kuvastanut niin perinteitä, taikauskoa, asemaa, muotia ja tyyliä. Juliet cap huntu oli hattumainen, usein runsaasti koristeltu 1920-luvun tyyli. Hääpukujen yksinkertaistuessa, koristeellisuus väheni ja 1930-luvulla huntu saattoi roikkua vapaasti morsiamen pään yli. Hunnun saattoi korvata myös hattu tai 1940-luvulla muotiin tullut ihastuttava birdcage, hiusverkko. Välillä on panostettu pituuteen, kuten Grace Kellyn katedraalihuntu 50-luvlla ja välillä volyymiin, 60-luvun Pricilla Presleyn huntu. 1980-luvulla yhdistettiin kaikki, mitä suurempaa sen parempaa, morsiushattu hunnulla ja verkolla ja ehkä vielä jopa rusetilla tai Prinsessa Dianan 7 metriä pitkä huntu!

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.