Valkoiset rusettiavokkaat, Chantana

10.00

Herttaiset kesäkengät. Tuo mieleen 80-luvun kesähäät, yöttömät yöt ja tanssilavat. Herkät valkoiset,tyttömäiset, leikatuilla reikäkuvioilla. Ilmava, hempeä design.

Yhdistä valkoiseen puuvillahameeseen, kesäiseen midipituiseen kukkamekkoon, klassisiin mustiin tai valkoisiin pellavahousuihin.

1 varastossa

Kuvaus

Pitsimäiset tanssikengät

Ihanan kevyet pitsimäiset, valkoiset avokkaat. 1980-luvun tyyliset. Sievät, siro, kapeneva kärki. Kärjellä rusettikoriste. Laadukkaat Chantana merkkiset kengät, design from Finland. Tanssikenkä valmistajalta.

 

Merkki: Chantana

Koko: 40

Valmistusmaa: Suunniteltu Suomessa, valmistusmaata yritys ei kerro

Väri: Valkoinen

Materiaali:

Päällinen, vegaaninahka

Sisäpohja vegaaninahka

Ulkopohja kumi

Korko: 7,5 cm

Kunto: Hyvä, kummassakin kengässä pientä käytön jälkeä ks. kuvat. Yleisilme siisti.

 

Kenkätuonti Rikke Oy suunnittelee Chantana, Fuzz ja Vintro -malliston kengät itse Suomessa ja valmistaa ne omien yhteistyökumppaneiden kanssa. Näiden lisäksi yritys maahantuo muita kenkämerkkejä. Rikke Oy on Nokialla toimiva perheyritys, joka on aloittanut toimintansa 1979.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.