Vintage aterimet

32.00

Eleganttia nautintoa ja siroutta, hopean kiiltoa romanttiselle illalliselle…

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Hopeista kaunista juhlapöytään

Alpakka aterimet, 3 pientä haarukkaa, joiden pituus 15,5cm, 3 suurta haarukkaa, joiden pituus 17,5cm, 3 pientä veistä, joiden pituus 19,5cm ja 3 suurta veistä, joiden pituus 20,5cm. Kauniissa vanhassa satiini vuoratussa Kelloliike M.Kauppisen rasiassa. Veitsissä merkintä Hackman & Co, Sorsakoski.

 

Kun illallinen tarjoillaan a la Russe, jokainen ruokalaji asetellaan erikseen ruokailijan eteen. Illallistettaessa pöydässä tulee säilyttää mukava, mutta arvokas asento, hartiat eivät saa valua liian taakse, mutta ei myöskään laskea liian eteen, että kyynärpäät työntyvät eteen. Tarjoilua tulee odottaa rauhallisesti ja keskustelua ylläpitäen. Lasien ja aterimien ylimääräinen sormeilu on merkki älykkyyden puutteesta ja tyhjästä mielentilasta. Otteen haarukasta ja veitsestä tulee olla vahva, mutta ei tiukka, nostettaessa haarukan kahvaa ei tule pitää kämmentä vasten, sillä se antaa vaikutelman ruoan lapioimisesta suuhun. Haarukka tai lusikka nostetaan kauniisti huulille, mutta ei kokonaan suuhun. Illallisjuhlissa tulee säilyttää elegantti vaikutelma sekä tunnelma, on tyhmää näyttää kiireiseltä, sahata lihaa lautasta vasten tai pilkkoa suupalat lautaselle, kuin pienelle lapselle. Ennen viinin juomista, suu tulee pyyhkiä lautasliinaan, ettei rasvaa siirry lasinreunaan. Lasia ei tule koskaan tyhjentää kokonaan, eikä missään tapauksessa juoda kerralla tyhjäksi, tämä olisi brutaalia ja syvä loukkaus etiketin jumalia kohtaan.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.