Vintage hääpuku Minna Hepburn

360.00

Rento charmikas indie hääpuku. Unelman kevyttä eleganssia. Yksinkertaista romantiikkaa.

Ja tätä pukua voit pitää häiden jälkeenkin, toisin kuin hääpukuja yleensä.

1 varastossa

Kuvaus

Boheemia romanttista pitsiä

Minna Hepburnin Indiebride upea vintagea hengittävä lyhyt Stella -morsiuspuku, joka on valmistettu ylellisestä vintage pitsistä. 1920-luvun tyyliin hihat ovat madalletun väljät, osin avoimet, joissa pitsi laskeutuu erittäin kauniisti. Pyöreälinjainen imarteleva kaula-aukko. Mekko on yksinkertainen pään läpi pujotettava malli, jossa on joustava vyötärölinja. Vuori ja alushame. Koristeena käsintehdyt pitsikukkaset. Minna mekko on morsiamille, jotka haluavat tärkeänä päivänä päälleen jotain nostalgista, jotain pitsiä, jotain ekologista ja jotain eettistä.

 

Merkki: Minna Hepburn Indiebride

Koko: S

Mitat:

Olka-helma: 106cm

Kainalo-kainalo: 43cm

Vyötärö: 36cm (joustaa 42cm)

Hiha: 35cm

Valmistusmaa: UK

Väri: vintage valkoinen

Materiaali: 80% nailon, 20% viskoosi, vuori 100% kierrätetty viskoosi

Kunto: Laadukas, käytetty kerran

 

Englannissa uraa tehnyt suomalainen muotisuunnittelija Minna Hepburn lanseerasi vintage henkisen hääpuku malliston 2011. Malliston lähtökohtana ovat ihanat pitsit, kauniit nostalgiset siluetit sekä ekologisuus, johon panostetaan tuotannossa sekä materiaaleissa. Kankaissa käytetään pitsitehtaiden ja eri brändien ylijäämäkankaita, englantilaista luomusilkkiä ja luomu puuvillaa. Antiikkilöytöjä, vanhoja nappeja, skotlantilaista pitsiä, sulkia, käsintehtyjä silkkikukkasia, vintageunelmia. Minna Hepburn myi yrityksensä 2019 muotisuunnittelija Miina Laitsaarelle, joka oli aikoinaan Minnan ensimmäinen työharjoittelija. Uusi yritys yhdisti Hepburnin Minna Bridal ja Indiebride mallistot yhdeksi Indiebride London nimen alle.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.