Vintage tyyliä tarjoiluun

10.00

Vanhanajan kahvipöydässä keskusteltiin niin surut kuin ilotkin ja juoruttiin kylän tapahtumista. Kahvi tuotiin pöytään kauniissa posliinikannussa ja tarjoiltiin pienistä sievistä kupeista. Etiketti oli tärkeää, kutsu kahvipöytään oli kunnia, eikä sopinut käyttäytä huonosti. Kutsu paremman talon kahvipöytään ja pääsy salin puolelle saattoi olla tapahtuma, josta kerrottiin jälkeenpäin ylpeillen. Talon emäntä oli vastuussa tarjoilusta, keskustelun ohjailusta ja vieraiden viihtymisestä. Tunteita ei sopinut näyttää liiallisesti, eikä keskustella moraalittomista aiheista , jos negatiivista sanottavaa oli se suhautettiin keskustelun lomaan, ryystettiin lisää kahvia ja jätettiin asia hautumaan.

1 varastossa

Kuvaus

Hopea lusikka pöytään

Italialaiset silverplate leivospihdit, tarjoiluottimet, runsaat kaiverretut koristelut saksen kaltaisissa ottimissa ja molemminpuolin lusikkaa. Pituus 22cm,  leveys 5cm. Kunto hyvä.

 

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.