White vintage brocante

59.00

Historian havinaa, keisarillisen ajan vintage valkoista ja kullattua venäläistä posliinia.

1 varastossa

Kuvaus

Keisarillinen liemimalja

Kuznetsov KMP/Dreylingsbusch valkoinen soppakulho, sipulinmuotoinen muotoilu, kultauksissa ajan tuomaa kulumaa, kaunis jalka ja upeat koristeelliset kahvat, joissa simpukka tyylinen koriste. Hyväkuntoinen, jälkiä ja tummentumaa, mutta ei kolhuja eikä säröjä. Korkeus 19cm, halkaisija 18cm, leveys kahvasta kahvaan 30cm.

Vintage 1800/1900-luku

 

Venäläisellä posliinilla on pitkä ja kunniakas historia. 1800-luvulla posliinin valmistus oli Venäjällä kymmenen tärkeimmän teollisuusalan joukossa. Vuodesta 1902 Kuznetsovin posliinia kutsuttiin keisarillisen hovin toimittajaksi. Kuznetsovin posliini imperiumi alkoi alunperin 1800-luvulla Gzhelistä, liiketoimintaa kehittivät useat sukupolvet ja vuoteen 1914 mennessä tehtaita oli jo 18 ja Kuznetsov valmisti 2/3 osaa koko maan tuotannosta.

Huomioithan, että kyseessä on vintage tuote, joten tuotteessa on aina jonkinlaisia käytönjälkiä, tämä on vintagetuotteisiin kuuluvaa patinaa ja viehätystä, jota me vintage harrastajat rakastamme. Pyrin kuitenkin parhaani mukaan ilmoittamaan merkittävät virheet ja kulumat tuotekuvauksessa.

Saatat myös pitää...